3 роки з цими переїздами на різні місця проживання ми не могли знайти свої горшечки. А ми так любимо цю печеню! І от нарешті вони "намалювалися". На вчорашній привід День мого Ангела я приготувала цю смакоту, ну звичайно не лише цю. Що сама для себе захотіла, те і приготувала ;)
Інгредієнти: 400 г. свинини, 1-2 головки ріпчастої цибулі, 1,2 кг картоплі, 100 г. твердого сиру, 100 г. вершкового масла, сіль, перець.
Соус: 4 ст. ложки сметани, 4 ст. ложки майонеза, 1 ст. ложка молока (я даю значно більше), зелень петрушки (не обов'язково).
Приготування: Свинину нарізати шматочками, посолити, поперчити, змішати з порізаною цибулею та 50 г. розтопленого масла.
Потім додати картоплю, порізану соломкою, все перемішати. Покласти зверху декілька слайсів картоплі, додати нарізане на маленькі шматки масло, що залишилося. Присипати натертим сиром. Зверху полити нагрітим соусом.
Готувати у розігрітій до 220-240 градусів духовці хвилин 30-40. Подавати з соліннями.
п.с. хтось уже встиг надгризти, поки я не сфотографувала))



смакота
ОтветитьУдалить