Я цю страву зазвичай чередую на свята із запеченим курячим філе під сиром (що поробиш, що у нашій сім'ї за 1,5 місяці 3 Дня народження, два Різдва та Новий Рік). Але останнім часом роблю саме це м'ясо. До-речі, воно дуже подобається моїй доці Ліночці, що для мене найвагоміший аргумент, адже нагодувати це дєцко - справа не з легких. :))
М'ясо по-французьки
М'ясо биток свинячий
відбиваємо стільки, скільки потрібно буде аби щільно покрити деко. Нарізуємо цибулю
півкільцями. Беремо деко і змащуємо його маслом. Викладаємо щільно цибулю. Зверху
тісно викладаємо відбиті битки. Потім солимо та перчимо за смаком, але потрібно
враховувати наскільки солоний у вас майонез. Іще нюанс - гарну справу тут робить свіжо змелений перець, і не лише тут, а й у інших стравах. Далі на м'ясо натираємо твердий
сир на бурякову тертку і змащуємо його майонезом, або просто покриваємо сіткою
майонезу. І запікаємо при 180 С приблизно хвилин 40. Подавати краще теплим.

я теж таке роблю.
ОтветитьУдалитьіноді одразу з картоплею запікаю
А я так ні разу не робила. Але один раз куштувала. Смачно було.
Удалить