понедельник, 19 января 2015 г.

Улюблена творожна запіканка у пароварці

Деякий період частенько робила страви у пароварці. Зараз - рідше. Але улюбленою залишається творожна запіканка у пароварці з бананами та ще запечені яблука, фаршировані солодким творогом. 


Сам рецепт

Інгредієнти: 3 ст.л. манки, 4 ст.л. молока, 500 г. творога (я беру навіть 0 %), 2 яйця, 2 банана, 3 ст.л цукру (я беру трохи більше), дрібка солі.

Приготування: манку залити молоком на 30 хв. для набухання. Збити яйця з цукром, додати творог і манку. Трішки посолити. Нарізати банани на шматочки, всипати, перемішати.
Готувати приблизно 40 хвилин у пароварці.

П.с. мої домашні такою дуже люблять цю запіканку. давненько щось її не робила. хочу-хочу!!!

1 комментарий: